Senior PLM-konsult till Eurostep Stockholm, publicerad april 2017


Eurostep befinner sig i en expansiv utvecklingsfas med ökad efterfrågan av våra ShareAspace lösningar. En helt ny produkt, ShareAspace InReach, har just lanserats och vi söker nu dig som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss och våra kunder.

Du är delaktig i alla faser av implementationsprojekt, från analys av våra kunders behov till implementation av lösning baserad på ShareAspace. Du kommer att ingå i ett engagerat projektteam bestående av PLM konsulter, lösningsarkitekter och utvecklare.

Vi erbjuder ett spännande internationellt företag med en egen produkt där din insats gör skillnad. Utifrån värdeorden Dedicated – Trusted – Brave – Successful ges du möjlighet till projekt i stora företag och organisationer som exempelvis Siemens Energy, Volvo, Trafikverket, och Boeing.

Som seniorkonsult kommer du att ha en ledande och drivande roll i våra kundprojekt där du tar rollnr som projektledare och senior analytiker. Du drivs av att med vår teknologi lösa kundens behov.

Önskad kompetens och erfarenhet

  • Du har akademisk examen, gärna med ingenjörs- eller IT-bakgrund.
  • Du har stor erfarenhet av att arbeta i IT-projekt och som konsult.
  • Du är bra på att bygga relation med kunder och kollegor.
  • Du kan presentera krav och lösningsförslag på både affärs- och teknisk nivå.
  • Flytande svenska och engelska är en förutsättning i kontakten internt och med våra kunder.

Om Eurostep

Eurostep är ett svenskt företag med kontor i Stockholm, Göteborg och Linköping samt flera dotterbolag utomlands. Stockholmskontoret ligger i fina lokaler vid Alvik strand, Bromma.

Eurostep erbjuder friskvårdsbidrag och många andra förmåner till våra anställda. Välkommen att skicka din ansökan märkt “Senior PLM konsult Alvik” till recruitment@eurostep.com snarast, dock senast 2017-05-12. Bifoga CV.

För mer information kring tjänsten kontakta Mattias Larsson, Regional Operations Manager Stockholm, tel. 0706080818.

Vi ser fram emot att diskutera din framtid på Eurostep!

Eurostep har sedan 1994 hjälpt kunder att förstå och implementera begrepp som Extended Enterprise och Product Lifecycle Management (PLM). ShareAspace, vår egenutvecklade PLM plattform, finns idag installerad runt om i världen på företag och organisationer inom många branscher.