ShareAspace Supportingenjör, publicerad januari 2017


Eurostep fortsätter att växa! För att möta kraven från våra befintliga, nyvunna och kommande kunder expanderar vi vår supporttjänst. Vill du jobba med den senaste Microsoft teknologin i en av de hetaste och mest mångfasetterade IT-branscherna just nu, PLM – Product Lifecycle Management, är detta en plats för dig. Hos oss på Eurostep blir du en del av vårt “Service & Support”-team och kommer vara med att forma och utveckla vår kundsupport kring vår mjukvara Share-A-space®.

Vi söker dig som idag jobbar med IT- eller utvecklarsupport och känner att du är redo att ta nästa steg. Erfarenhet av .NET-plattformen och C# är ett stort plus men framförallt är du ordningsam, utåtriktad och har en känsla för kundvård och service.

Vi är idag drygt 70 anställda med kontor i Sverige, England, Frankrike, Finland och Tyskland. Huvudkontoret, dit denna tjänst är tänkt, ligger i fina lokaler vid Alvik strand, Bromma, nära tunnel- och tvärbana. Mer information om oss hittar du på www.eurostep.com .

Kompetenskrav

Vi tror att du har jobbat inom IT-support några år och vet hur det fungerar. Du har ett djupt intresse och/eller en examina inom systemutveckling.

Det är meriterande om du har kunskap inom några av följande områden:

  • .Net plattformen och C#
  • Databasteknik
  • Systemintegration
  • Programmering/konfigurering  av PLM / PDM / ERP
  • ITIL

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning i kontakten med våra kunder och partners. Svenskt medborgarskap är ett krav.

Utvecklingsmöjligheter

Som anställd på Eurostep har du goda möjligheter att utvecklas i din roll och det finns goda möjligheter till en karriär då företaget växer. Vi ger dig den utbildning du behöver, och du utvecklas genom arbete tillsammans med våra kunder och partners.

Om Eurostep

Läs mer om oss på www.eurostep.com

Välkommen att skicka din ansökan märkt “Support” till recruitment@eurostep.com snarast. Bifoga CV och personligt brev. Vi ser fram emot att diskutera dina möjligheter och din framtid på Eurostep!

Magnus Färneland, Director Software Products, Stockholm, 070 914 6283