ShareAspace Supportingenjör, publicerad juni 2017 – TILLSATT!


TILLSATT!

Har du ett djupt intresse och/eller examina inom systemutveckling och brinner för service? Vill du jobba med den senaste Microsoft teknologin i en av de hetaste IT-branscherna just nu, PLM – Product Lifecycle Management? Eurostep fortsätter att växa och för att möta kraven från både befintliga och kommande kunder expanderar dem nu sin Support och Maintenance organisation med en ny stjärna! Sök nu då urval sker löpande!

Om tjänsten

Vi söker en supportingenjör till vår Support och Maintenance organisation som vill jobba inom IT- eller utvecklarsupport. Du kommer tillsammans med dina kollegor forma och utveckla supporten kring företagets mjukvara ShareAspace. Teamet består av ambitiösa personer och tillsammans ansvar ni för ärenden som kommer in genom täta dialoger med bland annat produktutvecklingen. Utvecklingsmöjligheterna är stora inom en tjänst som denna, beroende på vad du som person är intresserad av. Du kan antingen ha ett större intresse för utveckling och välja den vägen eller ha ett större intresse för projekt och kundkontakt och välja den vägen, Eurostep är ett bolag med högt i tak!

Arbetsuppgifter

Som supportingenjör kommer du att lösa ärenden gentemot kunder. Du jobbar tillsammans med ditt team och har tät dialog med projektkoordinatorn, utvecklare samt kunder. Utvecklarna finns som stöd då det behövs och dina ärenden kommer att variera med allt från enklare ärenden till mer komplexa där du får nytta av din kodförståelse.
Du kommer till exempel att:

  • Delta i dagliga förvaltningsmöten
  • Ha kundkontakt i planeringsfaser

Vi söker dig som

Tjänsten passar dig som har förståelse för programmering och är i början av karriären. Du vill gärna utveckla breda kunskaper och inte bara jobba tillsammans med din dator utan även utveckla ditt kundfokus. Fokus kommer även ligga på kontinuerlig förbättring och utveckling av tjänsten och du kommer arbeta i ett team tillsammans med engagerade medarbetare där sammanhållning, kunskapsutbyte och korta beslutsvägar utgör grunden för Eurosteps framgångsrika produkt och resa!

Skallkrav för tjänsten är att du:
Har kunskaper inom programmering, företrädesvis .NET plattformen och C#
Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift, då det är en förutsättning i kontakten med deras kunder och partners.

Det är meriterande om du har kunskaper inom några av följande områden:

  • Databasteknik
  • Systemintegration
  • ITIL

Du talar och skriver svenska, samt engelska då detta används i kommunikationen internt och som person har du en stark drivkraft att hitta innovativa lösningar och även dela med dig av dessa. Du har ett fokus på problemlösning och sätter höga krav på att leverera kvalitet i ditt arbete. Du tycker om att jobba i team och kan lätt anpassa dig till gruppen samt olika arbetsuppgifter. Som person är du väldigt ordningsam och ansvarsfull då du sitter med flertalet case och ärenden och det gäller att planera upp sin vardag.

Om Eurostep

Vi är idag ca. 80 anställda med kontor i Sverige, England, Frankrike, Finland och Tyskland. Huvudkontoret, dit denna tjänst är tänkt, ligger i fina lokaler vid Alvik strand, Bromma, nära tunnel- och tvärbana. Mer information om oss hittar du på www.eurostep.com.

Välkommen att skicka din ansökan märkt “Support” till recruitment@eurostep.com snarast. Bifoga CV och personligt brev. Vi ser fram emot att diskutera dina möjligheter och din framtid på Eurostep!

Magnus Färneland, Director Software Products, Stockholm, 070 914 6283