Infrastrukturexpert till Eurostep Stockholm

View from the office

Eurostep befinner sig i en spännande utvecklingsfas med ökad efterfrågan av våra lösningar. En helt ny produkt, ShareAspace InReach, har nyligen lanserats och vi ser ett stort intresse hos befintliga och potentiella kunder. Vi söker nu dig som vill vara med och utvecklas med oss och våra kunder.

Du kommer som infrastrukturexpert arbeta i ett team av experter kring vår produkt ShareAspace på vår produktutvecklingsavdelning. Teamet ansvarar för utbildning och dokumentation kring produkten. Teamet utgör även en stöttande funktion till våra egna så väl som partners leveransprojekt av produkten ShareAspace. Du förväntas sätta dig in i den tekniska arkitekturen kring produkten ShareAspace för att kunna driva diskussioner kring hur produkten på bästa sätt kan installeras, integreras och servas i våra kunders infrastruktur.

Vi erbjuder ett spännande internationellt företag med en egen produkt där din insats gör skillnad. Utifrån värdeorden Dedicated – Trusted – Brave – Successful arbetar vi för stora företag och organisationer som exempelvis Siemens Energy, Volvo, Trafikverket, och Boeing. Som infrastrukturexpert kommer du att arbeta från vårt huvudkontor i Stockholm men även ge stöd till våra kunder och bolag utanför Sverige.

Önskad kompetens och erfarenhet

  • Du har en lämplig utbildning från högskola, universitet eller motsvarande.
  • Du har ett par års erfarenhet av systemadministration och serverdrift i Microsoftbaserade miljöer. Kunskap inom Azure är meriterande men inte ett krav.
  • Du har tidigare driftsansvar och/eller gedigen erfarenhet inom Microsoft Servermjukvara, uppsättning av nätverk, brandväggar samt kunskaper i PowerShell. Erfarenhet av programmering är meriterande men inget krav.
  • Du har för vana att på ett strukturerat sätt specificera och dokumentera infrastrukturs-arkitektur, både blivande så väl som befintlig.
  • Rollen ställer krav på att du har ett stort ordningssinne, har en teknisk bakgrund, kompletterad med ansvarstagande, servicesinne, engagemang och en drivkraft att få saker gjorda.
  • Du har goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska, då rollen innebär kontakt med våra utländska bolag och kunder.

Om tjänsten

Tjänsten är bred, där det gäller att ha djup teknisk kunskap för att kunna föra teknisk dialog med våra projekt och kunder. Tjänsten innebär även att kunna sprida denna kunskap internt, till våra partners och till våra kunder, genom dokumentation, utbildningar samt deltagande i designmöten.

Tjänsten innebär även möjligheter att utifrån ett infrastrukturperspektiv vara med att påverka designen av vår produkt.

Om Eurostep

Eurostep är ett svenskt företag med kontor i Stockholm, Göteborg och Linköping samt flera dotterbolag utomlands, totalt ca 80 anställda. Stockholmskontoret ligger i fina lokaler vid Alvik strand, Bromma. Eurostep erbjuder friskvårdsbidrag och många andra förmåner till våra anställda. Välkommen att skicka din ansökan märkt “Infrastrukturexpert” till recruitment@eurostep.com snarast. Bifoga CV. För mer information kring tjänsten kontakta Mathias Gustafsson, Manager, MMA, tel. +46706948339. Vi ser fram emot att diskutera din framtid på Eurostep! Mer information hittar du på www.eurostep.com

Eurostep har sedan 1994 hjälpt kunder att förstå och implementera begrepp som Extended Enterprise och Product Lifecycle Management (PLM). ShareAspace, vår egenutvecklade PLM-plattform, finns idag installerad runt om i världen på företag och organisationer inom många branscher.