Kravanalytiker IT till Eurostep Stockholm

Eurostep befinner sig i en expansiv utvecklingsfas med ökad efterfrågan av våra ShareAspace lösningar. En helt ny produkt, ShareAspace InReach, har just lanserats och vi söker nu dig som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss och våra kunder.

Du är delaktig i alla faser av implementationsprojekt, från analys av våra kunders behov till implementation av lösning baserad på ShareAspace. Du kommer att ingå i ett engagerat projektteam bestående av projektledare, testare, lösningsarkitekter och utvecklare.

Vi erbjuder ett spännande internationellt företag med en egen produkt där din insats gör skillnad. Utifrån värdeorden Dedicated – Trusted – Brave – Successful ges du möjlighet till projekt i stora företag och organisationer som exempelvis Siemens Energy, Volvo, Trafikverket, FMV och Boeing.

Som kravanalytiker jobbar du nära våra kunder och översätter kundernas krav till tekniska specifikationer och underlag som våra projekt kan använda. Du kartlägger kundernas processer och informationsbehov och ger förslag på förbättringar. Du dokumenterar aktiviteter och informationsutbyten, relaterar detta till objektsmodeller och översätter sedan kraven med vår teknologi och våra lösningar i åtanke. Till din hjälp har du kravanalytiker i världsklass med mycket djup förståelse inom området.

Önskad kompetens och erfarenhet

  • Du har akademisk examen från ett teknisk universitet eller högskola.
  • Du har jobbat som kravanalytiker i IT-projekt i minst två år.
  • Du har goda kunskaper i kravhantering och agila arbetssätt.
  • Du har goda kunskaper i UML/SysML eller liknande.
  • Du har goda kunskaper i modelleringsverktyg såsom Enterprise Architect, Magicdraw eller liknande.
  • Du är bra på att bygga relation med kunder och kollegor.
  • Erfarenhet av PLM är meriterande.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning i kontakten internt och med våra kunder.

Om Eurostep

Eurostep är ett svenskt företag med kontor i Stockholm, Göteborg och Linköping samt flera dotterbolag utomlands. Stockholmskontoret ligger i fina lokaler vid Alvik strand, Bromma.

Eurostep erbjuder friskvårdsbidrag och många andra förmåner till våra anställda. Välkommen att skicka din ansökan märkt “Kravanalytiker” till recruitment@eurostep.com. Bifoga CV.

För mer information kring tjänsten kontakta Mattias Larsson, Regional Operations Manager Stockholm, tel. 0706080818.

Vi ser fram emot att diskutera din framtid på Eurostep!

Eurostep har sedan 1994 hjälpt kunder att förstå och implementera begrepp som Extended Enterprise och Product Lifecycle Management (PLM). ShareAspace, vår egenutvecklade PLM plattform, finns idag installerad runt om i världen på företag och organisationer inom många branscher.