QA-ansvarig till Eurostep Stockholm

Vill du jobba med strukturerad utveckling på ett produktbolag, där kvalitet och stabilitet premieras? Nu har du chansen! Eurostep söker nu en kvalitetsansvarig till vårt kärnutvecklingsteam. Här får du möjlighet att jobba med den senaste tekniken från Microsoft på ett strukturerat sätt, där vi sätter stolthet i leverans med kvalitet.

Om tjänsten

Du kommer att ansvara för releasehantering, kvalitetssäkring och testning på vår plattform ShareAspace som är helt byggd på .NET-plattformen. Vi letar efter dig som brinner för kvalitet och har en vilja att utvecklas som systemutvecklare och utmanas av problemlösning. Du har förmågan att driva ditt arbete framåt och hitta kreativa lösningar.

Arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att:

  • Planera och genomomföra leveranser och byggen
  • Planera och genomföra integrations- och systemtester
  • Identifiera och ta fram testfall
  • Felsökning och analys av defekter

Du kommer även att vara involverad i den kontinuerliga utvecklingen av vår plattform.

Vi söker dig som

Vi antar att Du har flerårig erfarenhet av utveckling på .NET-plattformen och är van att arbeta i ett team med agila utvecklingsmetoder. Vi antar vidare att du har erfarenhet från projekt där man jobbat med testning och testautomatisering. Det är meriterande om du jobbat med testfallsutveckling, gärna i rollen som testledare. Det är dessutom meriterande om du har kunskap och erfarenhet av att jobba med Continuous Integration / Continuous Delivery (CI/CD).

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som anställd på Eurostep har du goda möjligheter att utvecklas i din roll som utvecklare, och det finns goda möjligheter till en karriär då företaget växer. Vi ger dig den utbildning du behöver, och du utvecklas genom arbete i projekt och tillsammans med våra kunder

Om Eurostep

Vi är idag ca. 80 anställda med kontor i Sverige, England, Frankrike, Finland och Tyskland. Huvudkontoret, dit denna tjänst är tänkt, ligger i fina lokaler vid Alvik strand, Bromma, nära tunnel- och tvärbana. Mer information om oss hittar du på www.eurostep.com.

Välkommen att skicka din ansökan märkt “QA” till recruitment@eurostep.com snarast. Bifoga CV och personligt brev. Vi ser fram emot att diskutera dina möjligheter och din framtid på Eurostep!

Magnus Färneland, Director Software Products, Stockholm, 070 914 6283