Senior utvecklare till Eurostep Göteborg

Vill du utveckla samarbetslösningar för produkter med livscykelfokus? Eurostep söker dig med några års erfarenhet av objektorienterad systemutveckling till vårt team i Göteborg. Vi erbjuder dig att jobba med den senaste tekniken från Microsoft för att leverera integrations- och samarbetslösningar baserat på vår egenutvecklade plattform ShareAspace.

Om tjänsten

Du kommer att ingå i ett engagerat leveransteam bestående av PLM-experter, kravanalytiker och utvecklare. Våra lösningar är konfigurationer och anpassningar av vår collaboration-plattform ShareAspace. Eurostep använder sig av agila utvecklingsmetoder och de senaste verktygen från Microsoft. För att möta en ökad efterfrågan av molnbaserade lösningar ser vi gärna att du har erfarenhet och eller intresse av att jobba med Azure services. All kommunikation mot ShareAspace server lager sker via vårt öppna REST API.

Vi söker dig som

Vi söker dig som brinner för att implementera robusta integrations- och samverkanslösningar som skapar affärsvärde för våra kunder. Du har en vilja att utvecklas som systemutvecklare och utmanas av problemlösning. Vi antar att Du har en akadmeisk examen med flerårig erfarenhet av utveckling på .NET-plattformen och är van att arbeta i ett team med agila utvecklingsmetoder. Vi lägger stor vikt vid din kommunikativa förmåga då du både kommer arbeta tillsammans med våra kunder och coacha dina kollegor att utvecklas som programmerare. Du strävar efter utveckling av både kund, individ och företag med fokus på långsiktig hållbarhet.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som anställd på Eurostep har du goda möjligheter att utvecklas i din roll som utvecklare, och det finns goda möjligheter till en karriär då företaget växer. Vi ger dig den utbildning du behöver, och du utvecklas genom arbete i projekt och tillsammans med våra kunder.

Arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att:

  • Utveckla integrationslösningar som kopplar samman information och system
  • Implementera lösningsspecifik affärslogik
  • Som senior utvecklare har du ett ansvar att coacha dina kollegor samt bidra till utveckling av våra metoder och verktyg

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • Placering: Göteborg
  • Sök tjänsten genom att maila oss. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Eurostep

Vi är idag ca. 80 anställda med kontor i Sverige, England, Frankrike och Finland. Kontoret i Göteborg ligger centralt i nyrenoverade lokaler med hög service. Mer information om oss hittar du på www.eurostep.com.

Välkommen att skicka din ansökan märkt “Senior utvecklare Göteborg” till recruitment@eurostep.com snarast. Bifoga CV och personligt brev. Vi ser fram emot att diskutera dina möjligheter och din framtid på Eurostep!

Simon Pettersson, Regional Operations Manager, Göteborg, 0733 306 893

Eurostep har sedan 1994 hjälpt kunder att förstå och implementera begrepp som Extended Enterprise och Product Lifecycle Management (PLM). ShareAspace, vår egenutvecklade PLM plattform, finns idag installerad runt om i världen på företag och organisationer inom många branscher.